Menu

Teckel kopen en verzekeren

Je bent op zoek naar een leuk maatje, een leuke hond waar je de komende jaren samen je leven mee kan delen. Misschien is een teckel puppy dan wel een goede optie voor je. Het is fijn om een maatje te hebben om lekker mee te wandelen, je gaat samen naar de cursus en de band zal erg sterk worden. Je gaat elkaar vertrouwen maar weet waar je aan begint. Een hond heb je de komende jaren bij je en kan nooit een hele dag alleen zijn, dan heb je goede oppas nodig.

Goede fokker

Zorg dat je een goede Teckel fokker uit gaat kiezen. Een fokker waar je van tevoren op bezoek mag komen zodat je de dieren mag zien. Een fokker waar je alle vragen aan kunt stellen en een fokker die je goed blijft helpen ook als je de pup net in huis hebt. Een goede fokker stelt jou ook vragen over je gezinssituatie en hoeveel uren je per week van huis bent om te werken etc. Het gaat er om dat de pup een goede thuis krijgt en daar zijn zowel jij als de fokker voor verantwoordelijk.

Verzekeren is een goede keuze

Verzeker je puppy die je net hebt gekocht. Veel kosten die je dan maakt worden vergoed of deels vergoed. Als je pup een enting moet halen bijvoorbeeld, ieder jaar ontwormen, middel tegen teken en vlooien. Maar ook wanneer dat er een operatie uitgevoerd moet worden kan het zijn dat een deel van de kosten wordt gedekt. Dat is precies wat je nodig hebt, dan betaal je een vaste premie per maand en dan heeft je hond een eigen dierenverzekering.